Inschrijven trainingen

Fijn dat je je wilt inschrijven voor een training! Om een training te kunnen volgen moet je je inschrijven via Scouts Online (SOL) op http://sol.scouting.nl. Dit maakt registratie en afhandeling (registratie/kwalificatie) mogelijk.

Als je een keuze hebt gemaakt uit onze modules (te vinden onder het kopje trainingen),  moet je je aanmelden op jouw persoonlijke pagina op Scouts Online (SOL). Scouts online is te vinden op de website van Scouting Nederland. Geen inloggegevens? Ga naar SOL en vraag ze eenvoudig aan. Het duurt maar enkele seconden.

Ga dus naar www.sol.scouting.nl > log in > kies de juiste rol (de functierol leid(st)er of teamleid(st)er) > klik op Vrijwilligers (bovenin) > klik op Inschrijven trainingen > zoek naar de trainingen van regio Noord-Holland Noord >  klik op de link die genoemd wordt bij de training.

Je ziet nu een overzicht van trainingen binnen de regio waarvoor je je kunt aanmelden. Zie je een training niet die anderen wel zien? Controleer dan of je bent ingelogd met de juiste rol en je aan de voorwaarden voldoet. Trainingen zijn alleen zichtbaar voor de ingestelde doelgroep. Kom je er niet uit, vraag dan aan je praktijkbegeleider om je te helpen met de inschrijving.